Epizoda 9
24.4.2025
S48 - Survivor 48 - EP09
- ItalianManiac
- Nejoblíbenější série: Australia, Africa, Marquesas, Amazon, PI, Palau, China, Gabon, Tocantins, HvV, Philippines, BvW, Cagayan, Worlds Apart, Cambodia, Kaoh Rong, GI, WaW, AUS (2016-2020)
- Nejméně oblíbené série: Thailand, Fiji, Nicaragua, Island of the Idols
- brninho
- A fan of Dr. Will Kirby
- Nejoblíbenější série: Survivor: Borneo, Amazon, PI, All- Stars, CI, FvF1, Samoa, HvV, Philippines
TAR: S02, S03, S07, S12, S15, S16, S18
BB: S02, S06, S07
S48 - Survivor 48 - EP09
Škoda Davida, vlastně měl ve spoustě věcí pravdu...Kyle a Kamilla se podle mě nezadržitelně řítí do finále, další ke komu je střih příznivý Joe-Eva - nevěřím že s tím obvious spojenectvím je čeká final 5, Joe aka Kapitán Amerika má ego až na půdu a nějáká chyba je otázkou času.
Po dlouhé době, naposled snad 43. série, sezona která mě snad i trošku baví, pořád se nebavíme o ničem světoborným, ale cast je o dost stravitelnější než téměř všechny casty po S40, zas tak se neotravuje s woke pičovinama a je tam pár zajímavých charakterů.
Po dlouhé době, naposled snad 43. série, sezona která mě snad i trošku baví, pořád se nebavíme o ničem světoborným, ale cast je o dost stravitelnější než téměř všechny casty po S40, zas tak se neotravuje s woke pičovinama a je tam pár zajímavých charakterů.
THE BEST OF THE BEST: Hatch, Penner, Malcolm (S), Dr.Will (BB)
- Yedko
- Nejoblíbenější série: 20, 16, 13, 1, 40
- Nejoblibenější hráči: Domenick, Tony, Andrea, Brenda, Coach, Cirie, Yul, Richard
- Nejméně oblíbené série: 39, 37, 35, 30, 21, 5
- Kontaktovat uživatele:
S48 - Survivor 48 - EP09
Mě se to líbí no. Vzpoura silných a konec s náhodnými tahy pro efekt, to je něco po čem jsem poslední sezóny volal. Pěkný zajímavý old school cast. Fandím Evě. Poprvé co mě nějaký dojemný příběh fakt dojal. Z ostatních mi asi nikdo vyloženě nevadí.
Československý Survivor 2025 je přibližně tak čtyřistakrát lepší než Australský Survivor 2025. Bez diskuze!