Příspěvekod Lamik.lamity » 17 zář 2013, 07:12
Možná štval hodně lidí (hlavně feministky), ale mě opravdu hodně bavil, rozhodně nebyl ani inteligentní, ani nehrál strategicky, ale víceméně zpravidla neměl nikdo důvod ho vyhodit.
Nejvíc mě pobavil na aukci v Africe, kde se s Ethanem rozdělili o skrytou položku a tam byla tuším snídaně s nějakým salámem, nebo tak nějak a jeho reakce:
"Je to Žid, nebude jíst šunku!"

Hlavně rozumět mu bylo zvlášť v Africe docela peklo, v AS jsem s tím nějaký extra problém neměl, možná prostě jen moc nemluvil, ale ti, co pracují/pracovali na překladu asi vědí své

This is only season twenty-three. The show isn't that dumb yet.
Oblíbenci:Rudy, Colleen, Gretchen, Kelly(s1) Skupin(s2) Ethan, Lex, Frank, Big Tom(s3) Neleh, Pascal(s4) Erinn, Clay, Robb(s5), Rob, Matt(s6) Burton, Fairplay, Sandra, Rupert, Christa(s7) Eliza, Chad, Dolly(s9) Tom, Steph, Ian, James(s10) Gary, Cindy, Steph, Judd(s11) Shane, Bruce, Courtney(s12) Penner, Yul(s13) Yau-man, Rocky, Earl(s14) Courtney(s15) Joel(s16) Bob, Matty, Ace, Kenny, Corrine, Randy(s17)Coach, Stephen, Tyson, Errin(s18)Danger Dave, Laura, Kelly(s19) Steve(s22) Sophie(s23) Penner, Skupin, Jeff, Malcolm, Denise(s25) Cochran, Matt, Julia(s26) Vytas, Ciera, Coconut Bandits(27) Woo, Tony, Lindsey, Kass(S28) Keith, Baylor(S29) Max, Rodney(S30), Aubry(S32) Hannah, Zeke(S33) Tony, Sandra(S34) Mike, Lauren, Devon, Ali(S35) Jacob, Brandan, Steph, James, Chris(s36) Alisson, John (s37) Reem, Wardog, Aurora, Victoria (s38), Tom, Kellee, Janet, Tommy (s39) Sophie, Yul, Denise, Tony (s40) Naseer, Shan (s41)
Vláďa, Johy(SČS)