Příspěvekod miky253 » 20 zář 2013, 12:17
Můj názor na první díl je, že nebyl vyloženě špatný. Co se týče twistů, tak day zero byl celkem zbytečný, ale ani ničemu neublížil a bylo by možná zajímavé ho dát nějaké nováčkovské série, kde by každý soutěžící byl přes noc sám. To by asi některé ty modelky, které se v soutěži poslední dobou objevují, trefilo ještě před 1. dnem soutěže
Co se mi naopak vůbec nelíbilo, bylo vyřazování na základě prvních dojmů. Doufal jsem, že tenhle twist už nikdy neuvidím, ale bohužel... Na RI se tak pakovala Candice a Rupert, který se "nečekaně" obětoval pro Lauru.
V táboře navrátilců se pasoval do role vůdce Tyson, který ukázal, že v HvV se naučil alespoň něco a rozdělal oheň. Jsem jen zvědavý, jak si povede po taktické stránce. Laura B. měla celkem smůlu, protože zatímco u nováčků by nijak nevynikala, tak u navrátilců bylo hodně výrazně vidět, že je v soutěži poprvé a má tak problémy i s mačetou.
U nováčků se pokus o rozdělání ohně nevydařil a celkově je jejich tábor zatím na nižší úrovni než u navrátilců. Brad se rozhodl vytvořit alianci 5 mužů, ale moc nevěřím, že by tahle alianci vydržela. Jednak do toho může promluvit RI, kde se někdo může obětovat pro svéhé příbuzného a druhak si nevzpomínám, že by někdy takováhle mužská aliance z prvního dne vydržela. Dřív nebo později začnou mezi sebou soupeřit o pozici alfa samce.
IC si zaslouží pochvalu a ukázala, že po odchodu Ruperta s Candice se z navrátilců stal dost slabý kmen. Sice vyhráli, ale to bylo spíše zásluhou druhého kmene, který se zasekl na skládačce. Celkem překvapila Laura B., která si v soutěži vedla poměrně slušně.
V táboře začali pánové pracovat na svém plánu, že vyházejí všechny holky a jelikož měli většinu, tak se holky těžko mohly nějak bránit a na RI se stěhovala Marissa. Bylo vtipné sledovat výrazy členů kmene, když se na ně Marissa při odchodu otočila všichni se tvářili, že tam nejsou
+ střih, který je absolutně jiný, než u předchozích sérií, ale rozhodně zajímavý
+ výborné mésto pro TC
+ záběry ze života na RI
+ povedená IC
- vyřazování po pár minutách hry
- zaujatý Probst
- absence intra
- slzy, což asi bude díl od dílu horší
Jako celek první díl působil překvapivě dobře a dal bych mu tak 65%. Dal bych možná dokonce 75%, ale po Caramoanu, kde se po prvním parádním díle vše propadlo k hodně podprůměrné sérii, si radši dám pozor.
Oblíbenci: Aras, Vytas, Hayden, Ciera
Survivor: Rich (s01, s08), Colby (s02, s08, s20), Rob (s04, s08, s20, s22), Christa (s07), Eliza (s09, s16), Stephanie (s09, s10, s20), Tom (s10, s20), Shane (s12), Aras (s12, s27), Cirie (s12, s16, s20), Ozzy (s13, s16s, s23), Yul (s13), Penner (s13, s16, s25), Parvati (s13, s16, s20), Yau-Man (s14), Earl (s14), Amanda (s15, s16, s20) James (s15, s16, s20), Corinne (s17, s26), Coach (s18, s20, s23), Russel (s19, s20, s22), Brenda (s21, s26), Stephanie (s22), Phillip (s22, s26), Troy (s24), Malcolm (s25, s26), Reynold (s26), Hayden (s27), Ciera (s27), Vytas (s27), Spencer (s28), LJ (s28)
Big Brother: Britney (s12), Enzo (s12), Hayden (s12), Matt (s12)
Vyvolení: Vladko (s01, s04), Jindřich (s01), Milan (s03), Dominik (s03), René (s03)