Příspěvekod honzavohralik » 06 bře 2014, 21:52
Asi po dlouhý době cast, kde není nikdo koho bych vyloženě nenáviděl! Opravdu se výběr hráčů povedl.

Ani J'Tia mi nevadí, přijde mi neuvěřitelně zajímavá i neschopná!
Strašně mi chybí intro a asi si budu stěžovat každý díl, kdyby aspoň bylo v HD na Youtube, ne natočený z thajský televize.
Jsem docela rád, že Brains neprohráli, protože by ten díl asi ani nebyl zajímavý a domů by šel Spencer, i když by mi to upřímně nějak nevadilo. J'Tia zase převedla super práci v soutěži, ještě že jí nepustili k puzzlům, jinak by šli na třetí kmenovku.

Vůbec tuhle ženskou nechápu, být ona tak nežeru nic jinýho, než ovoce a rýži nechám ostatním, respektive nikdy nevysypu rýži do ohně.
U Brawn se mi zalíbila aliance Tonyho a Sarah, v tomhle kmeni se nikomu jinému ani fandit nedá. Protože u Trish, Cliffa, Wooa ani Lindsey jsem zatím nenašel ani záblesk strategie. Čekal jsem, že Sarah po tom, co jí Tony V E01 lhal věřit nebude vůbec, ale překvapila mě a jsem za jejich spojenectví rád.
Co se týče kmene Beauty, byl bych neuvěřitelně rád, kdyby šla domů Jefra, přijde mi neuvěřitelně hloupá prakticky další Kat (doufám, že Jefra aspoň ví, kde je slepé střevo). Nemám rád lidi, co si stěžují + jsou nestrategičtí a na nic v soutěžích. Docela mě mrzí, že LJ vyfoukl Morgan imunitu, taky by mě nenapadlo jí hledat pod vodou.

Co se týče Brice, byla to zajímavá osoba, ale jsem rád, že se zůstala Morgan. A nemyslíte že by bylo mnohem zajímavější, kdyby Jeremiah dal Alexis?

Třetí blindside v řadě, i když Brice taky podrazili, takže tak či tak.
[bMimochodem tohle snad první série kde první 3 vypadli chlapi ne? Není to rekord?

[/b]
SURVIVOR: Colleen (S1) Colby, Jerri, Elizabeth (S2) ETHAN, Teresa (S3) Kathy (S4) Sandra, Andrew, Tijuana (S7) ELIZA (S9) TOM, STEPHANIE (S10) Gary, Lydia (S11) TERRY, Cirie (S12) Yul (S13) PEIH-GEE, Courtney, Amanda (S15) Natalie, Alexis (S16) Ken, Crystal, Corrine (S17) Sierra, Brendan (S18) Natalie, Laura (S19) BRENDA, Marty (S21) Kim, Alicia (S24) RC, Abi-Maria (S25) CIERA, HAYDEN (S27) Spencer, Tasha (S28) Jeremy, NATALIE, KELLEY (S29) Shirin, Joe, Jenn, Mike (S30) Cydney, Aubry (S32)
TAR: Blake, Paige (S2) Jill (S3) Millie, Chuck (S4) CHARLA, MIRNA (S5) Gaghans (S8) BJ, Tyler, Fran, Barry (S9) DUSTIN, Kandice (S10) Ron, CHRISTINA, Vyxsin (S12) Kisha, Jen (S14) Maria, Tiff, Brian (S15) Carol, Brandy (S16) BROOK, CLAIRE (S17) Bill, Cathi (S19) Brendon, Rachel (S20) TWINNIES, Chippendales (S21) Pam, Winnie (S22) LEO, JAMAL, Nicky, Kim (S23) KYM, ALLI, Shelley, Nici, Amy, Maya (S25) Jenny, Jelani (S26) Krista, Tiffany (S27)
BB: DANIELLE, Marcellas (S3) Alison, Erika (S4) Adria, Natalie (S5) James, JANELLE, KAYSAR, Howie, Rachel (S6) Dick, Jen, JESSICA, Eric (S8) Chelsia, JAMES (S9) Renny, KEESHA (S10) Michele, Russell (S11) RACHEL, BRENDON, Ragan, BRITNEY (S12) Shane, Danielle, IAN (S14) ELISSA, Helen, AMANDA (S15) Donny, Christine, Nicole (S16) VANESSA, Johnny Mac, Liz (S17)
BB CAN: Gary, Topaz, Andrew (S1) Sarah, KENNY, Allison, Sabrina (S2)