Příspěvekod miky253 » 13 bře 2014, 18:03
Hezký díl, u kterého mé nadšení dost zvedá to, kdo vypadl
Plusem bylo, že byly konečně dvě soutěže a soutěž o odměnu byla celkem zábavná (J´Tia opět ukázala, že je totálně neschopná).
IC pro změnu opět ukázala, že je J´Tia je totálně neschopná a když se k tomu přidala ještě Kass (Tashu trochu zachraňuje to, že dokázala aspoň jednu bójku získat), tak chudák Spencer soutěžil v podstatě sám. A kdyby ještě potom vypadl, když je jediný, kdo ten kmen drží nad vodou, bylo by to dost nezasloužené a přál bych si, aby žádné promíchání kmenů nebylo a ty tři kravky z Brains prostě nechali vyhladit. Naštěstí nakonec Kass a Tashe došlo, že pokud mají mít nějakou šanci, potřebují silného muže. No škoda, že jim to nedošlo při vyloučení Garretta, protože věřím tomu, že kdyby zůstal, tak Brains tu dnešní IC neprohráli.
Co se Beauty týká, tak moc prostoru dnes neměli, ale i tak stihli ukázat, že možná ty předsudky o tom, že krasavci budou zároveň bezmozci, nebyly tak vedle. Ta jejich debata o vejcích byla
LJ je pořád jeden z mých oblíbenců, ale toho druhého tupounka bych hned poslal domů. A co se ženských týče, tak nevidím ani jednu Parvati, ačkoliv bych měl vidět tři. Jediná trochu použitelná je Morgan, ale otázka je, jestli nehraje jen kvůli tomu, že musí, protože je mimo alianci a pokud by v alianci byla, tak bych se ani nedivil tomu, kdyby byla taky jen hlasem bez názoru.
U Brawn mě zklamala Sarah, protože snad až na Brandona v Caramoanu se v minulosti vždycky vymstilo, když někdo zahodil soutěž. To se ty lidi nikdy nepoučí?

Jsem rád, že Cliff zůstal, ale ne kvůli tomu, že by mi na něm nějak záleželo. Jen kvůli tomu, že na něj plánovali ostatní podraz. Woo je ten, co se směje, když je hnusně, ale jinak mě zatím ničím nezaujal. Tony je sice trošku namachrovaný, ale zatím mi nijak nevadí a určitě to tam oživuje. Trash (pardon, Trish) by mohla hned táhnout a dradařka mě nezajímá od chvíle, co ji překvapilo, že v Surivorovi může být hnusné počasí, a chtěla odstoupit (no jo, kdo by čekal, že v pořadu s názvem Survivor by mohlo jít o to, přežít těžké podmínky?

)
Intro už nekomentuju, ale zato znovu musím okomentovat hudbu, na kterou budu nadávat asi po celou sérii. Ona samotná hudba není špatná, ale je to prostě úplně jiné, než v předchozích 27 sériích a k Survivorovi se mi to absolutně nehodí. Zbavit se Landaua byl prostě z mého pohledu absolutní úlet...
Ale jinak celkově se mi zatím série líbí a uvidíme, co přinese další díl. Snad dostane do lepší pozice Spencera.
Fandím: Spencer, LJ a zatím i Sarah a Tony
PS: Alish bude mít asi radost, že snad konečně zmizí ty neustálé narážky na svalovce, krasavce a chytráky

Survivor: Rich (s01, s08), Colby (s02, s08, s20), Rob (s04, s08, s20, s22), Christa (s07), Eliza (s09, s16), Stephanie (s09, s10, s20), Tom (s10, s20), Shane (s12), Aras (s12, s27), Cirie (s12, s16, s20), Ozzy (s13, s16s, s23), Yul (s13), Penner (s13, s16, s25), Parvati (s13, s16, s20), Yau-Man (s14), Earl (s14), Amanda (s15, s16, s20) James (s15, s16, s20), Corinne (s17, s26), Coach (s18, s20, s23), Russel (s19, s20, s22), Brenda (s21, s26), Stephanie (s22), Phillip (s22, s26), Troy (s24), Malcolm (s25, s26), Reynold (s26), Hayden (s27), Ciera (s27), Vytas (s27), Spencer (s28), LJ (s28)
Big Brother: Britney (s12), Enzo (s12), Hayden (s12), Matt (s12)
Vyvolení: Vladko (s01, s04), Jindřich (s01), Milan (s03), Dominik (s03), René (s03)