RC žádný překvapení. Tahle soutěž mi přijde dost blbá, už když jsem jí viděl v CI. Solana prostě měla jasnou výhodu v kg, i když policajtka se hezky bránila.
a Tasha je taky celkem korba.IC docela překvapivě pro Aparri. Když jsem viděl, jak tím beranidlem rejou do země, než vůbec narazí do zdi, moc šancí jsem jim nedával. Ale mozky napadlo se prohodit.
K promíchání...
Mohlo to dopadnout i daleko hůř (pro diváka), takhle tam určitě potenciál je. Brains jsou najednou na vrcholku potravního řetězce, to čumím. Nečekal jsem, že krasotinky půjdou hned tak proti sobě.
Spencer to v jedný scéně dost dobře vystihl. Tady se dá asi jenom čekat, kdo ze 3 Beauty kusů poletí jako první, až prohrají. Zajímalo by mě taky, kam se přidá Sarah. Jestli není blbá (což se v minulých dílech snažila, jak mohla, aby mě přesvědčila, že je Na druhý straně bylo celkem jasný, že se půjde po LJovi, takže nakonec docela překvapení odchod Cliffa (způsobeno asi hlavně střihem). Úsměvný je, že teprve až teď se Cliff projevil taky ohledně strategie a nejenom nějaký pohodový kecy. Určitě by mi nevadil, kdyby zůstal, ale herně byl pro mě nevýraznej (pro mě LJ>Cliff pro další průběh). Tonyho podraz rozhodně zajímavej...ližprdýlka Woo se konečně může předvést, doteď byl pouze jako ocásek. A možná tím i Antonio zabil 2 mouchy jednou ranou. Podle ukázek...že by to ufňukaná Lindsey příště zabalila?
Kdyby jo, ani nemrknu...kromě poznámky o Trish a jejích námluvách LJe a toho, jak prdí (http://youtu.be/BWVy0blwpkw?t=55s), mě ničím nezaujala.A ještě jednu chybu díl měl....málo záběrů na Morgan

Ještě že minule vyloučili JTiu, takhle by to asi dotáhla fakt daleko a to by bylo utrpení!
. Jinak hláška policajta po prohraný soutěži o imunitu: "jak se to mohlo stát ?" byla celkem vtipná vzhledem k tomu, že má kozy jak Chong Li a sotva tu kládu rozhoupal ...
, bohužel to vypadá přesně naopak... Tony je stejně nejlepší, argumenty pro to nechat si Cliffa měl naprosto správný, až jsem si říkal, kde pobral tolik rozumu 

, ale mohl bys mi tedy odpovědět proč se na to pořád díváš? Protože si rád vyměňuješ názory s jinými lidmi kteří na to "mají jiný pohled jako XtttX"? Nebo čekáš jestli se něco závratně změní a budeš spokojen?