Takže poporiadku, prvý diel čo som pozrel od prvej po poslednú sekundu, tým pádom ma aj dejovo bavil, ALE...
Sarah si v tomto diely
NAPÍSALA - ODREŽÍROVALA - ZAHRALA svoj vlastný vyhadzov, a hneď to aj odôvodním:
Nafúkané reči na kameru (ktoré ale súkmeňovci nevidia), no kecať koho vyhodiť / koho nie, dohadovať sa o NEPODSTATNEJ BLBOSTI pri 6 : 5 v pomere hlasov, len ukazuje, že NEBOLA súčasťou 6 ale bola 1. Tým pádom nasadila Kass do hlavy chrobáka a ich "výmeny názorov" spozoroval Kôň menom Trash... sorry Trish.
Ďalšia vec čo musím napísať, som hrdý na Morgan počas ICH, už len preto, že vieme aké má prsia, a určite udržať balans pre ňu muselo byť ťažké, ostala, ak si dobre pamätám ako POSLEDNÁ ŽENA!!!
(za tie plavky + výstrih pri cvičení na pláži ďalšie kladné body). Ohľadne Kass musím napísať, že je niečo ako decko, ktoré vyhodí svoju hračku, ale ako náhle sa s ňou hrá niekto iný, tak ju chce... jej chovanie a prebehnutie JE NELOGICKÉ, už len z pohľadu toho, že prišla o 5 hlasov (podobne by dopadla Sarah, keby zradila, ale nakoniec hlasovala "so svojou 6".) Takže za 27 kompletných sérii (u nich 26 videných) vidíme ako sa človek v 1/2 sérii odstrelí od výhry 1 000 000 dolárov.
LJ je hlupák, neviem či chcel byť až priveľmi galantný, s tou HII, že "vrátil požičané", ale mohol byť nielen chránený 1 ale rovno 2 TC... myslím, že na toto doplatí, skôr či neskôr. Podobne aj Tony s jeho anti-sociálnou hrou (radovanie, "finálová 5" a podobné veci). Kass je teraz v pozícii ako Trish po vylúčení Cliffa, myslím, že ak sa tie dve stretnú vo finále (náramne mi pripomínajú Dawn & Sherri) tak nejaký "Cochran" (teda hociaký "hej počkaj" tejto série) môže pokojne vyhrať.
Nie som sklamaný z dielu (prvý krát počas tejto série), hlavne vďaka TC, ale po tom, čo vieme, ako produkcia "nenápadne" dáva najavo svojim favoritom čo sa deje v hre, si skôr myslím, že pekná TC vďaka produkcii.
Za posledné roky, ale asi jedna z 5, ktoré sa mi páčili
(HvV po zlúčení s 2 HII, jedna z FvF II, a 2 v BvW).
Bojím sa ale toho, že do finále sa dostanú znova nejaké nesympatické postavičky, a bude to o voľbe menšieho zla.
Favoriti: LJ (i keď detinská chyba s tou HII), Morgan (sympatická, dobrý hrudník, nie zlá v súťažiach), Spencer (som zvedavý, či nejak slovne atakuje Kass)
Nefandím: Kass, Trash (Trish), Tony
Zvyšok neutrál, inak nemôžem nespomenúť, že ak by Kass trocha krotila svoje anti-sympatie voči Sarah (niečo ako Lindsey voči Trish), tak mala stabilnú 3ku z pôvodného kmeňa, ak by sa dostali do F6, tak by im stačilo hrať na remízu, alebo niekoho z tej trojice pretiahnuť k nim, boli by tam v zložení 3x chytráci 2x krásavci 1x svaly a určite by Morgan pri tom aké vzťahy mala v pôvodnom kmeni prešla. Tiež vlastne tie jej reči o tej dlhej ceste a F6 vyzneli ako keby ich písala na toaletný papier a potom spláchla. Takto "nezradila" ani taká Monica, čo sme na druhej strane vyplakávali min. sériu, ale práve pre FAKT, že mala ISTOTU. Tú Kass teraz nemá a jej osud by som prirovnal ku Cochranovi v SP, gratulujem k 6. miestu

Mimochodom čo to mal Woo na nohách počas tej súťaže? Myslím, že ta guma mu mohla pomôcť aspoň trocha od bolesti pri tých prvých dvoch úrovniach, no nie? Kass a jej reči, ako neverí policajtom, no od právničky to sedí