Alisch, presne tak v podstate vnímam celý cast ako ho spísala, a to si myslím, že je za posledné roky jeden z najlepších, ale ako celok mi vôbec nesedí, mám už pár epizód taký pocit, že sledujem Gabon 2.0. Kass je podľa mňa editom veľmi preťažovaná hráčka, kto vie, či to nieje spôsobené tým, že SURVIVOR potrebuje aj schopného zloducha do budúcna vs. z Tashe spraviť aj sympatickú zástupkyňu černochov, s rovnakým zmýšľaním a cieľom do budúcna, akože ju zradila a máme hneď zloducha a hrdinu. Pritom kroky Kass sú preceňované a hlúpe (a to som vždy na strane zloduchov, lebo majú vždy vyššie IQ a sú takto vnímaní práve preto). Tasha v hre nič nespravila, je neviditeľná nielen editom, ale mám pocit, že aj jej slovo v aliancii nieje boh vie aké. Woo je docela sklamanie, kopec ľudí písalo, že je to taký mix Yula & Ozzyho, to ani netreba komentovať...
Woo & Kass na skladačke je pre mňa také spojenie ako Laura B + Tina, prípadne iná kombinácia z S27.
Dejvy ja som rád za každý komentár, ale ťažko sa potom diskutuje, keď je kopec rekapitulácii namiesto diskusie. To je ale chyba skôr školy a bežného života ako chyba užívateľov, je to ako bifľovanie sa vecí, ktoré ti budú na hovno, zabudneš ich, treba si vydedukovať a pracovať s vlastnými názormi, ktoré si treba vedieť obhájiť. O tom by mala byť diskusia, stačí ísť napr. na hojko.com, typické diskusné fórum, a pozri ako funguje.

To prirovnanie čo si dal je zavádzajúce z hľadiska, že také Filipíny boli veľmi dobrou sériou, čo tu napísal aj brninho, a bolo to vidno aj podľa diskusie na swebe. Tento cast jednotlivcov bol veľmi dobrý, za posledné série sa mi fakt páčil, ale tie hlúpe kroky a edit, keď sa spojil dokopy tak neukázal dobre. Petea som v S25 nemal rád, ale jeho "nastrčenie" clue RC bol jeden famózny ťah, ktorý ju dostal do poroty, tu som také kroky nevidel, tieto Tonyho pokusy a výsledky určite "predčili" aj to zakopnutie Petea a jeho dôveru k Malcolmovi ohľadne HII.
Dejvy píše:tým padom ho mal jasne zahrať za Morgan aspon by vypadol ten španielsky pes.
Nemyslím, že by to spravil, je to kus "sebec" a tiež, mal v tíme podľa mňa väčšie terče, ja osobne by som išiel po Jeremiahovi alebo po tej Tashe, mohlo sa stať žeby ho vyplytval zbytočne.
XtttX, no konečne niekto kto to napísal, ako sa mi to páči, k tým "starým ženám" sa vyjadrím štýlom, že vždy keď boli nejaké staršie ženy vo finále (napr. Caramoan, ani nemusíme ísť ďaleko), prípadne minulú sériu 1 a vo Filipínach (jedna blond), neskutočne po ich krokoch išli série dole, kecy na kameru, zlé kroky, ale našlo sa veľa ľudí čo ich obhajovali. Pritom podobne ako Kass spravili BLBÉ KROKY, nie preto, že skazli hru mojim obľúbencom, ale preto, že to neboli premyslené kroky, pozri teraz Kass, toto je právnik? Veď to je atrapa právnika. Právnik má byť nad vecou, nevťahovať emócie do "prípadu", ona 2x hlasovala citovo.
Staré dámy ktorých hra sa mi páčila, za posledné roky boli len Jane (fyzické výkony + faktor prežitia) a Denise (celková hra a prejav). Jej hra nieje dobrá, ten chaos čo robí nieje podľa mňa ani prospešný pre ňu samotnú, robí, kroky ktoré sa jej vrátia ako bumerang, mala počkať do lepšieho stavu (optimálny počet 7 či 5), kde sa už dá niečo vymyslieť. Hrá citovo a to je zlé!!! Rovnako hrala aj Sugar, opačný príklad uvediem Boston Rob a jeho vzťah k Philipovi, on si ho chránil, lebo vedel, že schytá guľky za neho. Kass tu odstrelila Morgan, ktorá viacerým v kmeni pije krv tým, že je lenivá (stačilo vidieť tie odkazy na pergamene), keby odstrelila fyzickú hrozbu Tonyho, mala kopec možností neskôr sa spojiť s druhou stranou a odstreliť Morgan (podobne ako pri Sarah). Takto sa do finále prešmykne nenápadná Jefra, prípadne Trish, ktorá bola v tomto diely úplne vygumovaná editom.
milan píše:Občas tu niečo podjebačne napíšem ironické, sexistické, urážlivé alebo kritické, aby sa začalo aspoň niečo diať.
Neber všetko tak vážne, čo napíšem, lebo pri mojom zhodnotení série zošalieš pri monitore
Morgan škoda nieje, ako som písal rozhodne by sériu nevyhrala, a čo povedala na TC, akokoľvek to bolo blbé, nemiestne, nevkusné, tak povedala v podstate pravdu, stačí si pozrieť, ako rýchlo majú tie "krásky" svoje témy v hráčskom fóre.
Nieje to žiadna výhra, ale aj produkcia vie, prečo ich tam dáva. A životnosť týchto dievčat je mizerná a hre vlastne ani nič nedajú. Na druhej strane fyzičku mala skvelú, a fakt som si nevšimol ani jeden prípad (ak bol napíšte niekto), keby by vyslovene brzdila svoj kmeň. v Oboch ICH po zlúčení (a napr. aj v dnešnej RCH išla v pohode, taká Tasha tam zazmätovala keď sa jej šmykol držiak debny) vydržala v skupine lepšej 1/2 hráčov. Keby to takto odôvodnila Kass, že je fyzická hrozba väčšia povedzme ako Tasha, bral by som to, alebo ako Jeremiah, KEĎ UŽ CHCELA STRIEĽAŤ DO RADOV TEJTO PARTIE, ale ak nie, potom nechápem jej ignorovanie faktov ohľadne vylúčenia TONYHO (myslím, že edit bol skreslený podobne ako v min. diely pri Sarah, a podľa mňa ani neuvažovala o odstrelení Tonyho), opakujem znova CITOVÉ A NIE STRATEGICKÉ HRANIE.
Hráč by sa mal odosobniť a myslieť nato, že z väčšinou sa bude stretávať aj po šou, teda pokiaľ nieje Brian Heidik.