miky253 píše: ale moc nechápu, proč byla podle Jeffa největší odměna ta z minulého dílu, když tahle odměna byla minimálně srovnatelná.
Protože minulá odměna byla v podstatě reklama na sponzora, Jeff to musel říct
Příspěvků je tu už celkem dost, omáčkou plýtvat nebudu:
Trish:Za poslední epizody je tu pár komentů (a ne jenom od XtttX

), že vlastně Trish není až tak otravná a i já sám k ní pociťuju menší antipatie než předtím...Její největší haters z řad samotných soutěžících jsou pryč, takže produkce nemá materiál na to, aby ji ukazovala při konfliktech, ve kterých je
fakt otravná, já si myslím, že se ještě dočkáme jejího nesnesitelného já.
Spencer:Perfekt, netlačí na pilu, neudělal
ani jednu vážnější chybu (trošku jsem mu minule vyčítal, že nezkusil tu HII, ale po tomto díle to už ani nevadí), je na něm strašně vidět, že je to ohromnej fanoušek, proboha víc takových, s jeho přístupem ke hře si jistě uvědomí ohromný možnosti, jaký se mu teďka nabízí, protože jak řekl LJ, Tony neblindsidnul jenom jeho, ale i Jefru, Trish a Kass
Tony: ten to POSRAL, hned dvakrát za epizodu

Já se divím, že ten nejvtipnější moment celýho dílu (a CBS má ode mě plus) zaznamenal až v nějákým desátým příspěvku cypher

Jinak co se týče jeho "big move": Nechápu. On byl snad ještě v lepší pozici než taková Kass v top11 a takhle zbytečně hazarduje...Jestli to vrátí do pořádku, tak všechna čest a ač mám o vítězích Survivoru jiné představy, tak si ten milion zaslouží. Možnosti, jak teď může podle mě hrát:
1. přidat se s Woo k Spencerovi, Tashe a Jeremiahovi.
Spíš ne.Na minulé TC pro něj hlasovali, sdělili mu, že je hrozba, 2< 3, FTC vysoce nepravděpodobný.
2.opět navázat spolupráci Tony, Trish, Woo, Jefra, Kass. Nepochybuju, že to tak Tony chce.
Ale Jefře vyřadil nejbližšího spojence, a Spencer může větřit šanci, při poměru 4:4 zkuste hádat, kdo by mohl být jazýčkem na vahách. Ano, Chaoskass. Podle mě si po všech směrech vůbec nepomohl, maximálně si zařídil další dolary za účast v "hvězdné" řadě, o tom tady nikdo asi nepochybuje, že ho nevidíme naposledy.
LJ:Ach, LJ. Tak dlouho jsem čekal na nějákej jeho velkej krok, až byl vyloučenej. Zbytečně laxní přístup. Materiál do dalších řad? Spíš ne, i když pokud bych jeho jméno viděl někdy v castu, pohoršení by to u mě asi nevzbudilo.
Fandím:"ti slabší" na čele se Spencerem