Jako většina fanoušků se taky moc těším, ale překvapivě sem až čuměl že mi moc nechyběl a když už, tak jsem zkoukával vybraný scény nebo díly od Australanů. Popravdě bych byl i raději kdyby titulky se dělali spíš na jejich Surva.
Je to ale samozřejmě hodně tím že australani dostali hromadu let předem návod jak Surva dělat a tak ho prostě dělají, navíc ta tv tomu dává prostor a né jak CBS aby do 45 minut nacpali tam vše a proto je z posledních sérií patlanina + snad už i Probst pochopil že většina twistů, výhod, zbytečných ostrovů apod. je k ničemu a akorát škodí.
Co se týče změn, tak původně sem byl hodně skeptickej a říkal si jak můžou narušit tradici 39 dnů, bude to moc krátký a tak. Název je mi celkem ukradenej a nechybí. Postupně si ale říkám, že to taková hrůza nebude a bude to možná i lepší. Hráči totiž budou muset hrát od začátku hodně na plno a určitě ubyde hráčů, který jen čekají na top 7-8 a poté začnou hrát. Navíc pokud bude stále cca 14 dílů, tak určitě uvidíme víc z toho co se tam opravdu děje. Bude určitě jiný když na každý díl budou max. 2 dny. Dřív sem byl zastánce více dní a i když hodně chválim australany tak mi u nich vadí spousta zbytečných dílů kvůli natahování. Navíc hráči co hrajou, tak letí brzo a až v pozdní fázi se někdo probudí a hraje a co hůř, poté ještě vyhraje.
Co se týče twistů, tak určitě přibude těch kmenovek kde letí více lidí. Plus to ale má v tom, že ubydou zbytečný ostrovy který akorát zabírají už takhle krátký čas a ve výsledku přinesou prd (EI, RI, GI, EoE, IoI).
Jen je škoda, že nevyužili covid ke změně lokace, nevím jak moc to je reálný ale v průběhu covidu sem si říkal proč nezkusí využít ostrovy co USA mají - Americká Samoa, Guam, Americké Panenské Ostrovy, Havaj a asi i další. Určitě by to byla příjemná změna.
Různorodější casting mi nevadí a ani ho nějak neřeším, hlavně aby tam byli hráči co hrajou a nebyli to loajální ovečky někoho a hráli. U takovýho Luvu se ale tak trochu nabízí aliance černých chlapů.
Za mě je ale hlavní, aby tam nedělali zbytečný problémy jako v minulosti hráči typu Naonka(21), Phillipp (22) nebo Kellee (39). Navíc menšiny nebyli jediný kontroverzní osobnosti v historii show,viz Ben (19), Colton (24+27). Pro někoho možná Richard Hatch s Fairplayem, i když já sám je mám rád a nevaděj mi.
Nechci tu ani dělat obhájce těch menšin, ale na to že neměli takový velký v zastoupení, tak si myslím že nich přišlo i dost zajímavých osobností u kterých ani není potřeba uvádět čísla jejich sérií, ať už fyzický hrozby, zloduši, stratégové - Ozzy, Dreamz, Yau Man, Jeremy, Cirie, James Clement, Wendell, Davie Rickenbacker někdo určitá má rád nebo uznává Taie s Natalie Anderson a našli by se další.
PS. Snad nevadí, že diskuze bude spíše o změnách v Survu. O castu to je stejně vždy polomrtvý a já sám to nějak neřeším dokud není první díl. Jako většina fanoušků sem si už totiž několikrát říkal jak ten hráč(ka) bude blbej, špatnej a ten dobrej a poté to bylo přesně naopak.
A u hráčů které sem psal, tak berte jako příklady. Vypsal sem ty co mě zrovna napadli, chápu že ze skoro 500 hráčů určitě někdo najde pro něj jiný vhodný příklady.