Tohle je dobré čtení ohledně Sandry, kdo ji fandí, přečíst!
https://parade.com/545108/joshwigler/su ... iaz-twine/ Například takový
Jeff said to me two days ago, “Sandra, if there was one person we really wanted and I’m glad is here, it’s you.” And I always thought that Jeff doesn’t love me the way he loves other winners. On Heroes vs Villains, it was winners people love and winners people hate. But Jeff said, “Sandra, I’m really glad you said yes.” I said, “Jeff, I don’t forget how I got to where I am. I have nothing but love for Survivor. I can’t say no. I cannot say no. It’s the quickest money I’ll ever make. Everything else takes a back seat.” I even told my boss, “Boss, I’m out of here in two weeks.” I wasn’t asking. I was putting him on notice.
Jinak komu fandím? Praktický každému, ještě bych chtěl podotknout, že Caleb se na Twitteru do Sandry navážel, že si nezaslouží být ve hře zvané "Game Changers". Caleb dostal na Redditu i na Twitteru pěkný hate v podobě jako - Co udělal Caleb že si tam zaslouží být? Umřel kvůli odměně? Proto je game changer?A podobně! Fakt jsem se u toho zasmál a souhlasím.

Pár hodin později se Caleb na twitteru omluvil, vzak na Sandru stáhl a napsal že se mýlil a že Sandra je skvělá
Nevím zda někdo viděl nebo neviděl, ale rozhovory z hráči jsou na youtube - přesněji zde
https://www.youtube.com/channel/UC9jd6C ... Zng/videosTeď k hráčům -
Tony- Viz příspěvek na youtube nahoře. Všichni hráči ho považují za velikou hrozbu a jak řekl samotný Jeff. Tak kdyby hrál sám Jeff, tak by hned vyhodil Sandru i Tonyho, protože jsou sakra dobří hráči. Ovšem, Tony je super postava a znovu viz youtube nahoře - Tony má pěkný trik s kamením tuto sezonu
Celkový dojem -
Fandím.Ozzy- Ozzy do survivoru prostě patří, ať už ho máte rádi nebo ne. Je to nejlepší hráč s fyzičkou vůbec a znovu se vracím k meet the castways a Ozzy říkal, že ho kmen před sloučením potřebuje na výhry o imunitu a na rybaření. Kamaráde, Ozzy nehrál nikdy v All star sezoně. Tady to tak neplatí. Viz Vytas, Woo v second chance. Chce si najít stabilní alianci, ale myslím si, že se nedostane ani do sloučení.
Celkový dojem -
Fandím.JT- JT se hodně změnil a prý si chce kolem sebe nechat většího alfa-samce aby neměl na sobě tak velký terč. Ten kluk není hloupý, už i trošku dospěl a uvidíme.
Celkový dojem -
Fandím.Brad C. - Mě Brad ani nevadil v BvW, prakticky mě dost bavil

Sice toho nemá doslova moc pod čepicí, ale je to takový hráč, který zabaví a odejde před sloučením. Podle rozhovoru si myslí, že nebude tak velkou hroznou, protože ho lidi nepovažují za chytrého (

) a nebude tak velký terč.
Celkový dojem -
Nevadí.Tai - Další zábavný cast. Lidi Taie mají rádi. V s32 nehrál nijak zvlášť dobře a myslím, že tentokrát to dopadne stejně. Chlapec nemá šanci na výhru.
Celkový dojem -
Nevadí.Zeke- Polovina lidi si myslí, že Zeke je přeceňovaný hráč a polovina si myslí že je to skvělý hráč. Já pořád nevím, na jakou stranu se přidat. Opět, hráče jako Zeke jsme tady neměly a produkce ho chce teda obsadit dále. Mě to nevadí a uvidíme. Lidi podle videí(znovu viz ytb) se trošku bojí jak Zeka tak Michaele, protože o jejich sezoně nic neví. Budou mít proto terč na sobě? To nevím.
Celkový dojem -
Nevadí.Troyzan - Asi jedna z mála hvězd z 24 série. Z chlapů asi i jediná hvězda. Takže za mě

. Sice všichni víme, že Troyzan není tak velký taktik a prý nechce svojí hru ani moc měnit, ale i přesto ...
Celkový dojem -
FandímVarner - Varnera mám rád

Líbí se mi jeho styl hraní. Fandil jsem mu už v jeho první sezoně, v druhé si to trošku podělal, ale fandit mu budu dál. Nebude mít na sobě tak velký terč, protože je z mužů jeden z nejslabších, ale prý se na tuhle sezonu připravoval. Prý chodil do fitka, běhal apod
Celkový dojem -
Fandím. Malcolm -

Ani nevím co říct. Kdo nemá rád Malcolma? Bude mít na sobě velký terč, protože hrál 2x skvělou hru. Není slabý v soutěžích, není blbý taktik, je hodně oblíbený a vypadá, že je to stejný Malcolm jako v s25.
Celkový dojem -
Fandím Caleb - Po tom tweetu, viz nahoře jsem na něho změnil názor. Nevím o něm nic, nesleduji BB, ale v s32 by došel podle mě daleko. Bohužel, musel být medavac a Jeff ho vrací jenom proto, aby ho tentokrát zabil. Prý je to kvůli shlédnutí. Čistá pravda.
Celkový dojem -
????Sandra - Sama Sandra si myslí, že půjde první kmenovou radu, ale ... prý pokud přežije, tak se má šanci dostat daleko. Chce hrát stejně jako v HvsV. Kolem sebe mít silné muže a říct jim.. Hej, mě už po 3 nikdy milion nedá. Dovol, abych ti pomohla dostat se dál, protože jsem loajální.
Další maličkost, řekla .. že když nebude mít šanci vyhrát. Tak se pokusí zbavit Tonyho a JTho, aby ona jediná měla 2 vítězství

Celkový dojem -
FandímAubry, Debbie, Cirie - Všem 3 fandím. Hodně lidí si myslí, že Aubry měla vyhrát s32. I ona si to myslí stále, ale to už nezmění a uvidíme, jak bude hrát tentokrát. Debbie.. to co předváděla ze začátku v s32, tak jsem si říkal.. další Phillip. Potom ale začala docela dobře hrát a ukázalo se, že není tak marná, jak se zdála být. Cirie strašně fandím, ta žena je tak dobrý stratég. Jediné, čeho se bojím a ona to ve videu řekla též. Že je v kmeni s Ozzym a JTm.
Celkový dojem -
Fandím 3xAndrea - Andrea byla podražena v obou řadách

Prý doufá, že se to opakovat nebude. Já Andreu mám rád. Takže za mě

Celkový dojem -
Fandím "Siera" - Však vyloučila svojí matku. Nebála se tahat kameny a dělat velké kroky. Pak se vrátila v second chance a znovu ukázala, že umí hrát. Za mě

. Jediný menší problém mám s tím, že by si měla dát menší pauzu, 8 sezon a ona hrála 3x.. někdo čeká i 10 let jen na druhou šanci. Celkový dojem -
Fandím "Ciera" - Počkat co? Siera.. Ciera .. Myslím, že se někde stala chyba..... Už vím ... Siera je z té sezony od Mika? Aha ... ta je game changer.. Jako je na pohled příjemná, rozhodně bych do ní šel a hrát chce tentokrát jinak a dělat tahy, takže uvidíme.
Celkový dojem -
????Sarah a Hali - Tyhle dvě jsou pro mě velkou neznámou. Neříkám, že by byly neviditelné, rozhodně si je pamatuji z jejich sezon. Hlavně Hali

, ale stejně nevím ...
Celkový dojem -
Až tak moc je nežeru, až tak moc mě nevadíMichaela - Fandil jsem ji na s33 a podle mě odešla domů moc brzo. Takže
Celkový dojem -
Fandím Celkově jsem z castem dost spokojený a určitě to bude super sezona. Snad jsem na někoho nezapomněl
Tip na vítěze je rozhodně největším kandidátem Hali,Sarah, Siera a to je tak všechno. Tipuji to na nějakého underdogga. Kdo se netěší na tuhle sérii, tak ať se jde dívat na Robinsonův ostrov

PS: Kdyby někdo měl nějaké info o tom, kdo byl pozvaný, ale odmítl nebo se nedostal do finálního castu, byl bych moc rád, kdyby mi dal vědět. Díky