S44 - Survivor 44 - cast

Mamanuca Islands, Fiji
June 5, 2022 - June 30, 2022
ItalianManiac
Nejoblíbenější série: Australia, Africa, Marquesas, Amazon, PI, Palau, China, Gabon, Tocantins, HvV, Philippines, BvW, Cagayan, Worlds Apart, Cambodia, Kaoh Rong, GI, WaW, AUS (2016-2020)
Nejméně oblíbené série: Thailand, Fiji, Nicaragua, Island of the Idols

S44 - Survivor 44 - cast

Příspěvekod ItalianManiac » 27 úno 2023, 13:06

Obrázek

Survivor 44 - promo fotky a oficiální informace
Premiéra u nás: čtvrtek 2. března 2023

RATU
Obrázek
Kmen Ratu bude vystupovat pod oranžovou barvou a je pojmenován podle fidžijského zdvořilostního výrazu pro náčelníka. Budou do něj patřit (zleva doprava) Matthew Grinstead-Mayle (43), Jaime Lynn Ruiz (35), Kane Fritzler (25), Lauren Harpe (31), Brandon Cottom (29) a Maddy Pomilla (28).
PROFILY HRÁČŮ

SOKA
Obrázek
Kmen Soka ponese zelenou barvu a jeho název je odvozen od slova sokalou, fidžijského výrazu pro úctu. V tomto kmeni se objeví (zleva doprava) Heidi Lagares-Greenblatt (42), Josh Wilder (34), Danny Massa (31), Matt Blankinship (27), Claire Rafson (25) a Frannie Marin (23).
PROFILY HRÁČŮ

TIKA
Obrázek
Kmen Tika bude mít fialovou barvu a jeho jméno je maorským výrazem pro poctivost či počestnost. Tento kmen budou tvořit (zleva doprava) Carson Garrett (20), Sarah Wade (26), Helen Li (28), Carolyn Wiger (35), Yam Yam Arocho (35) a Bruce Perreault (45).
PROFILY HRÁČŮ
A fan of Survivor & The Amazing Race
US Survivor: S01-S48
AUS Survivor: 2016-2025
NZ Survivor: S01, S02
CZ & SK Survivor: Trosečník (2006), Ostrov (2016), Robinsonův ostrov (2017), Robinsonův ostrov 2 (2018), Survivor CZ&SK (2022 - 10 epizod)
The Amazing Race: S01-S32

Obrázek

cypher.eu
A fan of Brian Heidik
Nejoblíbenější série: Borneo, Palau, Cook Islands, Philippines
Nejoblibenější hráči: Tom Westman, Sandra Diaz-Twine, Brian Heidik, Denise Stapley
Nejméně oblíbené série: Caramoron, One Stupid World, Island of the SJW, Game "Changers"

S44 - Survivor 44 - cast

Příspěvekod cypher.eu » 13 bře 2023, 15:16

Zdar lidi, na hlavní stránce jsem zahlédl článek ohledně této řady, nejvíc mě zaujala věta, že tu máme snad nevyšší zastoupení LGBT komunity (6 hráčů), čili koukám, že je celkem jasné, na jakého diváka produkce cílí - rozhodně ne mě, čili stejně jako posledních pár řad ani tuto si nepustím ;) Jó to byly časy, kdy jsme v Survu měli jak konzervativní voliče Republikánů, tak liberální Demokraty... jenže SJW psychická porucha těžce zasáhla i pana Probsta a tak mít nedejbože alespoň jednoho jediného konzervativního Republikána v castu by bylo kacířství nejhrubšího zrna ;) Jak říkám, očividně už nějakej ten pátek nejsem cílová skupina a Survivor pro mě tím pádem skončil ;)
Završením Survivora měla být 40. řada

lacSzlo
Nejoblíbenější série: Borneo, Amazon, PI, Vanuatu, Panama, China, Micro, Gabon, HvV, Philippines, SJDS, Kaoh Rong
Nejméně oblíbené série: CI, Samoa, RI, South Pacific, WA, Cambodia, MvsGX, GI

S44 - Survivor 44 - cast

Příspěvekod lacSzlo » 13 bře 2023, 18:54

cypher.eu píše:Zdar lidi, na hlavní stránce jsem zahlédl článek ohledně této řady, nejvíc mě zaujala věta, že tu máme snad nevyšší zastoupení LGBT komunity (6 hráčů), čili koukám, že je celkem jasné, na jakého diváka produkce cílí - rozhodně ne mě, čili stejně jako posledních pár řad ani tuto si nepustím ;) Jó to byly časy, kdy jsme v Survu měli jak konzervativní voliče Republikánů, tak liberální Demokraty... jenže SJW psychická porucha těžce zasáhla i pana Probsta a tak mít nedejbože alespoň jednoho jediného konzervativního Republikána v castu by bylo kacířství nejhrubšího zrna ;) Jak říkám, očividně už nějakej ten pátek nejsem cílová skupina a Survivor pro mě tím pádem skončil ;)

Doslova vyhrál takový člověk minulou sérii lmao :) byla teda děsná jinak, ale máš ho tam (nevím přesně jak moc je konzervativní Republikán ale vím že jako vítěz je některýma názorama a podporou Trumpa (myslím?) celkem trnem v oku).

No a pokud ti LGBT vadí, tvoje smůla, nepřijde mi na Yam Yamovi, Matthewovi ani Joshovi nic příšerného. U ženských bych dokonce to ani nepoznal že spadají pod LGBT - údajně podle Survivor wiki to jsou Carolyn (o které vím po 2 epizodách jen to že má syna), Frannie (která na ostrově flirtuje s chlapem) a Claire (která není nijak extra vidět). Takže ok.
(?)

Zpět na „S44 - Survivor 44“