Survivor 44 - promo fotky a oficiální informace
Premiéra u nás: čtvrtek 28. září 2023
BELO

Kmen Belo ponese modrou barvu a jeho název je ve fidžijštině výrazem pro volavku pobřežní. Tento kmen budou tvořit (zleva doprava) Bruce Perreault (46), Jake O’Kane (26), Katurah Topps (34), Brando Meyer (22), Kellie Nalbandian (29) a Kendra McQuarrie (30).
PROFILY HRÁČŮ
LULU

Kmen Lulu bude mít žlutou barvu a je pojmenován podle fidžijského názvu pro sovu pálenou. Do tohoto kmene budou patřit (zleva doprava) Hannah Rose (32), Brandon Donlon (25), Sean Edwards (34), Kaleb Gebrewold (28), Emily Flippen (28) a Sabiyah Broderick (27).
PROFILY HRÁČŮ
REBA

Kmen Reba bude vystupovat pod červenou barvou a jeho název je odvozen od fidžijského výrazu pro jestřába. V tomto kmeni se objeví (zleva doprava) J. Maya (24), Sifu Alsup (30), Dee Valladares (26), Drew Basile (22), Julie Alley (49) a Austin Li Coon (26).
PROFILY HRÁČŮ

Je to smutné vidět, k čemu se Jeffrey zaprodal, holt jde s proudem a idiotskou dobou, slaboch...

To jsi mě na úvod solidně pobavil:) Jinak já nepsal, že TY ten cast vidíš jako levicové psychopaty, to jsem psal já svůj pohled, své zhodnocení jak ty soutěžící vidím já, trochu jsi to holt nepochopil, ťuňťo, ale v pohodě, nezlobím se na tebe