S45 - Survivor 45 - cast

Mamanuca Islands, Fiji
April 16, 2023 - May 11, 2023
ItalianManiac
Nejoblíbenější série: Australia, Africa, Marquesas, Amazon, PI, Palau, China, Gabon, Tocantins, HvV, Philippines, BvW, Cagayan, Worlds Apart, Cambodia, Kaoh Rong, GI, WaW, AUS (2016-2020)
Nejméně oblíbené série: Thailand, Fiji, Nicaragua, Island of the Idols

S45 - Survivor 45 - cast

Příspěvekod ItalianManiac » 26 zář 2023, 11:50

Obrázek

Survivor 44 - promo fotky a oficiální informace
Premiéra u nás: čtvrtek 28. září 2023

BELO
Obrázek
Kmen Belo ponese modrou barvu a jeho název je ve fidžijštině výrazem pro volavku pobřežní. Tento kmen budou tvořit (zleva doprava) Bruce Perreault (46), Jake O’Kane (26), Katurah Topps (34), Brando Meyer (22), Kellie Nalbandian (29) a Kendra McQuarrie (30).
PROFILY HRÁČŮ

LULU
Obrázek
Kmen Lulu bude mít žlutou barvu a je pojmenován podle fidžijského názvu pro sovu pálenou. Do tohoto kmene budou patřit (zleva doprava) Hannah Rose (32), Brandon Donlon (25), Sean Edwards (34), Kaleb Gebrewold (28), Emily Flippen (28) a Sabiyah Broderick (27).
PROFILY HRÁČŮ

REBA
Obrázek
Kmen Reba bude vystupovat pod červenou barvou a jeho název je odvozen od fidžijského výrazu pro jestřába. V tomto kmeni se objeví (zleva doprava) J. Maya (24), Sifu Alsup (30), Dee Valladares (26), Drew Basile (22), Julie Alley (49) a Austin Li Coon (26).
PROFILY HRÁČŮ
A fan of Survivor & The Amazing Race
US Survivor: S01-S48
AUS Survivor: 2016-2025
NZ Survivor: S01, S02
CZ & SK Survivor: Trosečník (2006), Ostrov (2016), Robinsonův ostrov (2017), Robinsonův ostrov 2 (2018), Survivor CZ&SK (2022 - 10 epizod)
The Amazing Race: S01-S32

Obrázek

cypher.eu
A fan of Brian Heidik
Nejoblíbenější série: Borneo, Palau, Cook Islands, Philippines
Nejoblibenější hráči: Tom Westman, Sandra Diaz-Twine, Brian Heidik, Denise Stapley
Nejméně oblíbené série: Caramoron, One Stupid World, Island of the SJW, Game "Changers"

S45 - Survivor 45 - cast

Příspěvekod cypher.eu » 27 zář 2023, 13:54

Zdar lidi, smutný to pohled kam to Survivor dopracoval, když se tak koukám na to foto celého castu, tak to je jak sbírka naprosto generických NPC postav... navíc věkový průměr snad není ani 30 let, samá mladá ucha, která vypadají jako by snad konkurz probíhal na premisách nějaké kalifornské univerzity... "prvních 18 lidí co projde kolem jde do Survivora!"... Nebudu na to koukat stejně jako na posledních 4 sezóny, jen sem jednou za čas zavítám a přečtu si komenty od hrstky posledních věrných fans, kteří se do toho většinou už jenom nutí. Aneb viz můj podpis...
Završením Survivora měla být 40. řada

Yedko
Nejoblíbenější série: 20, 16, 13, 1, 40
Nejoblibenější hráči: Domenick, Tony, Andrea, Brenda, Coach, Cirie, Yul, Richard
Nejméně oblíbené série: 39, 37, 35, 30, 21, 5
Kontaktovat uživatele:

S45 - Survivor 45 - cast

Příspěvekod Yedko » 28 zář 2023, 09:26

Bé Bé Bé, musel bych se dívat na černochy, gaye a ne-sportovce bé bé bé
Československý Survivor 2025 je přibližně tak čtyřistakrát lepší než Australský Survivor 2025. Bez diskuze!

cypher.eu
A fan of Brian Heidik
Nejoblibenější hráči: Tom Westman, Sandra Diaz-Twine, Brian Heidik, Denise Stapley
Nejméně oblíbené série: Caramoron, One Stupid World, Island of the SJW, Game "Changers"

S45 - Survivor 45 - cast

Příspěvekod cypher.eu » 01 říj 2023, 15:20

Yedko píše:Bé Bé Bé...

Ty seš ukázkovej případ člověka, co musí být stále vůči někomu v opozici, i když k tomu nemá vlastně ani reálný důvod, viz tvůj podpis, jehož zakončení souhlasí s mým podpisem, či tvůj koment u první epizody, kde kritizuješ lefties cast, podobně jako já v příspěvku výše... :D Čili co máš za problém?

Jinak oni jsou gayové a gayové (a černoši a černoši) - nikdy jsem neměl sebemenší problém s Hatchem, který mi naopak přijde jako jeden z nejzajímavějších a nejpestřejších hráčů, stejně tak mi nikdy nevadil Todd, naopak to byl nejlepší možný vítěz Číny, Miku Whitovi jsem hodně fandil a byl zklamaný, když nevyhrál svoji řadu atd... Obdobně ohledně černochů mám ve velké úctě a oblibě Jeremyho, ze starších řad třeba Ted z Thajska, Rory z Vanuatu atd...

Čili není to o rasismu a homofobii, je to o kvalitě castu a jednotlivců, no a holt tyhle wokey lefties trosky co jsou např. v tebou zmiňovaném žlutém kmeni, jsou prostě něco nekoukatelného :vomit: Je to smutné vidět, k čemu se Jeffrey zaprodal, holt jde s proudem a idiotskou dobou, slaboch...

Yedko
Nejoblibenější hráči: Domenick, Tony, Andrea, Brenda, Coach, Cirie, Yul, Richard
Kontaktovat uživatele:

S45 - Survivor 45 - cast

Příspěvekod Yedko » 01 říj 2023, 15:56

cypher.eu píše:Ty seš ukázkovej případ člověka, co musí být stále vůči někomu v opozici, i když k tomu nemá vlastně ani reálný důvod, viz tvůj podpis, jehož zakončení souhlasí s mým podpisem, či tvůj koment u první epizody, kde kritizuješ lefties cast, podobně jako já v příspěvku výše... :D Čili co máš za problém?

Jinak oni jsou gayové a gayové (a černoši a černoši) - nikdy jsem neměl sebemenší problém s Hatchem, který mi naopak přijde jako jeden z nejzajímavějších a nejpestřejších hráčů, stejně tak mi nikdy nevadil Todd, naopak to byl nejlepší možný vítěz Číny, Miku Whitovi jsem hodně fandil a byl zklamaný, když nevyhrál svoji řadu atd... Obdobně ohledně černochů mám ve velké úctě a oblibě Jeremyho, ze starších řad třeba Ted z Thajska, Rory z Vanuatu atd...

Čili není to o rasismu a homofobii, je to o kvalitě castu a jednotlivců, no a holt tyhle wokey lefties trosky co jsou např. v tebou zmiňovaném žlutém kmeni, jsou prostě něco nekoukatelného :vomit: Je to smutné vidět, k čemu se Jeffrey zaprodal, holt jde s proudem a idiotskou dobou, slaboch...

Ten podpis jsem schválně udělal tak, že i když pohrdám 3/4 zdejší komunity myšlenkově zaseklé v českých devadesátkách, tak v zásadě souhlasím s tím, že je to špatně. Ty to máš v tý makovici fakt pěkně pomíchaný. Dva černoši o kterých jsem řekl, že jsou jediní normální (antileftist názor?), quitterka, neschopný jebo, arogantní kráva a přecitlivělý teatrálník. Kde je na tom jako kritika leftist castu? Ty seš už z toho úplně pomátl a každou z tvého pohledu negativní vlastnost člověka hodnotíš jako LEVIČÁK a nemá to s tím vůbec nic společného. Když přimhouřím oko tak bych ti uznal toho přecitlivělého teatrálníka, kdy by to sedělo z min. 80% na demokraty, ale to byl i Republikán Colton Cumbie... Když bych měl začít uboze hodnotit politické preference podle hodiny v reality show tak bych naopak tu Emily (nesympatickou krávu) zaškatulkoval jako typickou trumpovskou Karen, ale proč bych to kurva dělal? Současně můžu kritizovat to, že tam udělají cast nesympatických neschopáků a současně z toho nemusím udělat automaticky "Make America great again" agitku. A vypisování konkrétních černochů a gayů, které si TY OSOBNĚ MORÁLNĚ SCHVÁLIL PROTOŽE SE NEPROJEVOVALI není tvého rasismu a homofobie zpochybněním, ale potvrzením...
Československý Survivor 2025 je přibližně tak čtyřistakrát lepší než Australský Survivor 2025. Bez diskuze!

Lamik.lamity
Dragonslayer
Nejoblíbenější série: Zbožňoval jsem South Pacific před Funny115v3
Nejoblibenější hráči: Sophie, Ethan, Lex, Coach, Penner, Cindy, Eliza, Courtney Marit, Kass, Tony
Nejméně oblíbené série: Nicaragua, OW, Caramoan, Micronesia, SJDS, 41
Kontaktovat uživatele:

S45 - Survivor 45 - cast

Příspěvekod Lamik.lamity » 03 říj 2023, 07:43

:?
This is only season twenty-three. The show isn't that dumb yet.
Oblíbenci:Rudy, Colleen, Gretchen, Kelly(s1) Skupin(s2) Ethan, Lex, Frank, Big Tom(s3) Neleh, Pascal(s4) Erinn, Clay, Robb(s5), Rob, Matt(s6) Burton, Fairplay, Sandra, Rupert, Christa(s7) Eliza, Chad, Dolly(s9) Tom, Steph, Ian, James(s10) Gary, Cindy, Steph, Judd(s11) Shane, Bruce, Courtney(s12) Penner, Yul(s13) Yau-man, Rocky, Earl(s14) Courtney(s15) Joel(s16) Bob, Matty, Ace, Kenny, Corrine, Randy(s17)Coach, Stephen, Tyson, Errin(s18)Danger Dave, Laura, Kelly(s19) Steve(s22) Sophie(s23) Penner, Skupin, Jeff, Malcolm, Denise(s25) Cochran, Matt, Julia(s26) Vytas, Ciera, Coconut Bandits(27) Woo, Tony, Lindsey, Kass(S28) Keith, Baylor(S29) Max, Rodney(S30), Aubry(S32) Hannah, Zeke(S33) Tony, Sandra(S34) Mike, Lauren, Devon, Ali(S35) Jacob, Brandan, Steph, James, Chris(s36) Alisson, John (s37) Reem, Wardog, Aurora, Victoria (s38), Tom, Kellee, Janet, Tommy (s39) Sophie, Yul, Denise, Tony (s40) Naseer, Shan (s41)
Vláďa, Johy(SČS)

cypher.eu
A fan of Brian Heidik

S45 - Survivor 45 - cast

Příspěvekod cypher.eu » 05 říj 2023, 14:48

Yedko píše:Bé Bé Bé x2

Och, tak ty pohrdáš 3/4 zdejší cca 10 členné komunity, och och, to to těch celých 7 jedinců musí fakt těžce bolet :lol: To jsi mě na úvod solidně pobavil:) Jinak já nepsal, že TY ten cast vidíš jako levicové psychopaty, to jsem psal já svůj pohled, své zhodnocení jak ty soutěžící vidím já, trochu jsi to holt nepochopil, ťuňťo, ale v pohodě, nezlobím se na tebe ;) Znovu tedy, snad už naposled, píšu hlavní pointu, že je vtipné, když tu na mě podrážděně reaguješ a přitom máš na věc naprosto ten samý pohled (včetně toho, kdy měl Survivor skončit). Btw takhle jako ty se chovají lidé v rané pubertě, neustále musí být v opozici proti někomu a něčemu, aniž by to kolikrát dávalo smysl... Pěkný den:)

Yedko
Kontaktovat uživatele:

S45 - Survivor 45 - cast

Příspěvekod Yedko » 05 říj 2023, 17:12

cypher.eu píše:Och, tak ty pohrdáš 3/4 zdejší cca 10 členné komunity, och och, to to těch celých 7 jedinců musí fakt těžce bolet :lol: To jsi mě na úvod solidně pobavil:) Jinak já nepsal, že TY ten cast vidíš jako levicové psychopaty, to jsem psal já svůj pohled, své zhodnocení jak ty soutěžící vidím já, trochu jsi to holt nepochopil, ťuňťo, ale v pohodě, nezlobím se na tebe ;) Znovu tedy, snad už naposled, píšu hlavní pointu, že je vtipné, když tu na mě podrážděně reaguješ a přitom máš na věc naprosto ten samý pohled (včetně toho, kdy měl Survivor skončit). Btw takhle jako ty se chovají lidé v rané pubertě, neustále musí být v opozici proti někomu a něčemu, aniž by to kolikrát dávalo smysl... Pěkný den:)

Na jednu stranu píšeš, že jsi to o levicových psychopatech psal ty a né já a zároveň tu ZNOVU PÍŠEŠ TU HLAVNÍ POINTU, že mám na věc, cituji, NAPROTO TEN SAMÝ POHLED. A přesně to je to, proti čemu vymezil. Některé věci mi na rozdíl od tebe nevadí a některé věci mi vadí z jiných důvodů než ty píšeš a já nechci být svou kritikou připodobněn s chátrou. Přesně takto se chovají Trumpisti, že zkreslují, zveličují a zjednodušují názory lidí, kteří svět nevidí černobíle a pak dodávaj "no vždyť dokonce i oni...", "každý normální člověk si přeje", vytrhávají věci z kontextu a dodávají si je pro svou agitku apod. Tady tyhle slizké mentální kotrmelce by si měli podporovatelé Republikánů patentovat stejně jako ruská propaganda whataboutismus... Pěkný den :)

Rodann
Garant

S45 - Survivor 45 - cast

Příspěvekod Rodann » 19 říj 2023, 21:55

A nechcete takhle náhodou jít oba dva pěkně do pí*e? :vomit:

SGHq

S45 - Survivor 45 - cast

Příspěvekod SGHq » 20 říj 2023, 10:30

Rodann píše:A nechcete takhle náhodou jít oba dva pěkně do pí*e? :vomit:

:lol: :lol: :lol: :lol:

Zpět na „S45 - Survivor 45“