Diskusný – sledovací MARATÓN – SURVIVOR 2015/2016

Ahojte všetci,

určite si kladiete otázku, s akou kravinou Vás otravujem, tak poďme k veci, ako isto viete, už je to nejaká doba, od prvej série Survivor s podtitulom Borneo, krásnych 15. rokov, ktoré sme niektorí trávili sledovaním Survivor na PC, sťahovaním z netu, alebo proste videli v TV Prima Cool prvé dabované série (mimo poradia), keďže isto viete, tento rok to budú 2. roky čo sme sa premiestnili z predošlého webu a fóra a tým prišli o často hodnotné príspevky prispievateľov v rámci komunity tejto reality-show k tej – onej sérii.

Preto ma napadlo, žeby nebolo zlé, si pri týchto dvoch výročiach dať maratón Survivor, všetci asi poznajú kto vyhral, ktorú sériu, ale ozaj si pamätáte všetky súťaže? Stratégie? Kroky v hre? Nemyslím si, mali ste niekedy nutkanie sa podeliť, s odstupom času o poznatky z dielu, prišli ste na fórum, a tam vzduchoprázdno? Myslím, že väčšina z Vás áno. Rozmýšľal som, ako niečo také zorganizovať a napadlo ma proste jednoduché riešenie:

Jeden týždeň = Jedna séria

Ako to bude prebiehať? Rozhodne, budem rád za každý názor, ideálne na fórum, konkrétne sem. Survivor je výborný v tom, že nemá veľa dielov, v rámci série, takže myslím, že 7 kalendárnych dní = 14 až 15 epizód (priemerne) nieje tak veľa, nikto Vás samozrejme nenúti sledovať všetky série, ale s tým systémom, bude možné diskutovať „online“ na dané témy, ktoré trápili súťažiacich, ale i nás ako divákov počas sledovania.

Taktiež by bolo fajn vytvoriť niečo, na čo Jeff Probst kašle (až na hlasovanie divákov o návrat do novej série), t.j. využijeme Vaše názory v citácii, pri rekapitulácii danej série tu na webe v článku, buď to budem robiť ja, alebo sa s niekym dohodnem na striedaní, kde bude pohľad autora na danú sériu v krokoch + zhodnotenie castu a hráčov a k tomu pridané názory, ktoré autora zaujali z diskusie práve od Vás + BTS informácie, o ktoré sa hráči podelili v článkoch pre náš web, na osvieženie pamäti.

Približne som to prepočítaval, a ak začneme tento víkend (čo je môj plán), tak začiatkom S31 budeme niekde pri Paname (+/-) a začiatkom / počas vysielania S32 budeme finišovať, celý tento Maratón je v počte 30. sérii pri cca. 4 týždňoch na mesiac rozložený na 7 a pol mesiaca. Leto sa blíži a uhorková sezóna pre tých čo nesledujú Big Brother asi krutou realitou.

HARMONOGRAM: MARATÓN – SURVIVOR 2015/2016

(dátumy sa budú priebežne dopĺňať na mesiac dopredu)

Milan

Milan

SOM FANÚŠIK REALITY SHOW: Beauty and the Geek (AU), The Amazing Race (U.S.), Big Brother (CAN), Big Brother (U.S.), Big Brother (AU), Survivor (U.S.) & Utopia (U.S.)

Napsat komentář

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.