The Amazing Race 23 – týmy

TAR 23

11 týmů opět vyrazí na závod kolem světa. Procestují 4 kontinenty, 9 zemí a více než 35.000 mil. V cíli je pak bude čekat 1 milion dolarů. Další série startuje na CBS už 29. září a tady je přehled týmů, na které se můžeme ve 23. sérii těšit:

Jason a Amy

Jason a Amy
Vztah: pár
33-ti letý Jason je prezidentem společnosti Snow Case. Miluje golf a cestování. Rád navštěvuje ty části světa, kde ještě nebyl a poznává jejich kulturu.
Jasonově přítelkyni Amy je 29 let a i ona je vášnivou cestovatelkou, na cestách ráda ochutnává nová jídla a seznamuje se s tamnějšími obyvateli. Ráda také fotí, vaří a peče.

.

Chester a Ephraim

Chester a Ephraim
Vztah: přátelé
Chester a Ephraim jsou přátelé a se seznámili během své kariéry v NFL.
Chester rád cestuje a těší se na poznávání nových lidí a kultur, na cestách se ale bojí bakterií.
Epharaim v současnosti moderuje Fox Sports Live, rád hraje videohry a kouká na filmy. Během závodu by se nejraději podíval do Afriky, odkud pochází jeho rodina.

.

003

Leo a Jamal
Vztah: bratranci
Leovi je 26 let, provozuje restauraci a nedávno si otevřel i bar. Myslí si o sobě, že je chytrý, přátelský a zábavný. Rád by se podíval do Venezuely a to především kvůli holkám.
Jeho bratranec Jamal je stejně starý a je ředitelem společnosti Zadran Investment Group. Je sebevědomý a energický. Při cestování se nejvíc bojí, že s ním spadne letadlo.

.

Rowan a Shane

Rowan a Shane
Vztah: nejlepší přátelé a obchodní partneři
Rowan a Shane jsou oba herci a producenti. 56-ti letý Rowan je vtipný, velkorysý, ale zároveň i tvrdohlavý. Cestování patří mezi jeho koníčky stejně jako kempování.
Shaneovi je 47 a svoji fyzičku si udržuje 7-mi mílovým během 5 dní v týdnu. Během závodu by se rád podíval do Ruska, na Nový Zéland a rád by viděl i klokany v Austrálii.

.

Hoskote a Naina

Hoskote a Naina
Vztah: otec a dcera
Hoskote je lékařem na pohotovosti. Je rozhodný, vynalézavý a spolehlivý. Ve svém životě je nejvíce hrdý na své děti. On i jeho dcera jsou však oba tvrdohlaví a Hoskote doufá, že během závodu se naučí lépe spolupracovat a dělat kompromisy.
Naina je fitness instruktorka. Protože pochází z velké rodiny, závod vidí jako příležitost strávit nějaký čas sama s otcem.

.

Ally a Ashley

Ally a Ashley
Vztah: kamarádky
Ally a Ashley jsou obě roztleskávačky LA Kings. Svými vystoupeními vyplňují přestávky v hokejových utkáních nebo shání peníze pro nadaci Kings Care.
Ally ráda hraje plážový volejbal a tráví čas se svými psy. Pokud by s Ashley nevyhrály doufá, že budou mít alespoň nějaké vtipné historky.
Ashley tráví spoustu času se svou rodinou. Miluje nakupování a ráda si jde zabruslit.

.

Brandon a Adam

Brandon a Adam
Vztah: přátelé od dětství
Brandon a Adam jsou přátelé od dětství, ale v současnosti už se nevídají tak často, jak by chtěli. Do závodu šli především proto, aby spolu zase nějaký čas strávili.
Brandon instaluje hasicí přístroje. Miluje hudbu, plavání a cestování. Se svojí kapelou procestoval celou Ameriku a Evropu.
Dobrodruh Adam je farmář a zaměřuje se na ekologicky šetrné zemědělství.

.

Travis a NicoleTravis a Nicole
Vztah: manželé
Travis a Nicole jsou manželé a zároveň oba pracují jako lékaři na pohotovosti. Mají pět dětí, se kterými rádi tráví spoustu času.
Travis se nejvíce bojí, že během závodu onemocní, zároveň se ale těší na poznávání nových kultur a zvyků.
Jeho žena Nicole miluje cestování a těší se, že s manželem procestují svět společně.

.

Tim a DannyTim a Danny
Vztah: nejlepší přátelé
Tim i Danny oba pracují pro ropnou společnost, kde se starají o chemikálie a další látky. Oba jsou také vášnivými hráči golfu.
Tim nikdy nebyl v zahraničí, takže i kdyby nevyhráli těší se, že uvidí svět. Má syna a výhrou by rád zabezpečil svou rodinu.
Danny miluje cestování ale má respekt z oceánů, znervózňuje ho fakt, že neví, co v nich je.

.

Tim a MarieTim a Marie
Vztah: Bývalí partneři
32-ti letý Tim se věnuje marketingu v oblasti sportu. Tvrdí o sobě, že je vypočítavý, vtipný a rád flirtuje. Mezi jeho koníčky patří psaní a hudba, hraje na kytaru. Největší strach má z jazykových bariér během závodu.
Jeho bývalá přítelkyně Marie je fitness trenérkou a zároveň majitelkou posilovny. Mimo sportu miluje i kreslení. Těší se, že se během závodu podívá do pralesa nebo někam, kde uvidí exotická zvířata.

.

Nicky a KimNicky a Kim
Vztah: přátelé
Nicky a Kim mají obě slavné muže. Jejich manželé jsou profesionálními hráči baseballu.
Nicky je instruktorkou pilates. Kromě pilates se věnuje i józe a tenisu. Ráda by se podívala na Bali nebo do Indonésie.
Její kamarádka Kim je na částečný úvazek herečka a modelka, na plný úvazek je však matkou. Těší se, že TAR bude jedním z nejlepších zážitků v jejím životě.

.

Který z týmů je vám nejsympatičtější a komu budete fandit? Kdo vám naopak vůbec nesedí? Podělte se s námi v komentářích.

Angie

Angie

Velká fanynka nejrůznějších reality show a seriálů všech možných žánrů, redaktorka tohoto webu a moderátorka fóra.

1 komentář

  1. Milan

    tie roztlieskavačky v 1080p budú boží 😀

Napsat komentář

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.